30 Ekim 2012 Salı

Day 4


Bu sabahh Didoşumla konuşurkennn ara mevsimlerin "ayakkabı" çeşidi açısından ne kadar kafa karıştırıcı olduğundan bahsettik... Düşünsenize yazın sandalet/babet/topuklu süperrr, kışın bot/çizme vb... o da süperr.. peki sonbahar ve ilkbahar??? bugünlerde eminim çoğunuzzz hangi ayakkabıyı giysek diye düşünüyorsunuzdur... babet giysen heran yağmur yağabilir... çizme giysenn sıcaktan pişebilirsin... Buradan bir çözüm vereceğimi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz; :) çünkü inanın ben de bilmiyorum ne giyilir... sanırım yanımızda ayrı bir çanta taşıyıp içine hem babet hem de çizme koymak lazım, en akıllıca çözüm bu olsa gerek :P

Ben hemen bugünkü kıyafetimeee geçeyimmm;


Çok kolay bir kombinasyon bunu koymamın sebebi Koton'un pantolonlarını size anlatmak içindir :) Gerçekten tahmin edemeyeceğiniz kadar rahat ve güzeller.... bu bol paça modeli yine geçen sezonun ve bu sezonun olmazsa olmazları arasında (tabiki topuklu ayakkabı ile)

ŞİFON GÖMLEK: H&M KOT PANTOLON: KOTON ÇİZME: ZARA

benim de ayakkabı olarak ne giyeceğimi bilmediğim birgün ve pişmek pahasına çizme giyiyorummm hadi bakalımmmm bakalım ne olacak ? =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder