25 Aralık 2012 Salı

Day 20 --- Uzun zamandır görüşemedik...:)


Hi everyone,

it's been so long that I write here because my sister got married this weekend so I couldnt be able to write because of all the preparations... All the girls at the wedding was so beautiful so I decided to make an exclusive wedding post ... I havent got the pictures yet so I'll do that post soon...  Today I'll write about my fav winter outfit... just a plain cardigan and black jeans... So cozyy..:)

 Merry Christmas everyone....

XOXO

Offf amma zaman geçmiş yazmayalıı... ama gerçekten çok hareketli günler geçirdikk ben ve arkadaşlarım; çünkü kardeşimi evlendirdik... eee tahmin edebileceğiniz üzereee hazırlıklarr kolay olmuyorr bu nedenle de mecburi bir ara vermek zorunda kaldımm...

Düğündeki bütün kızlar süper giyindikleri için blogumda ayrı bir düğün kısmı yazmaya karar verdim; ama ne yazıkki henüz resimler elime geçmedi.. en kısa zamanda yazacağımm... Bugün ise soğuk kış günlerinde giymeyi en çok sevdiğimm tarzlardan bir tanesini göstereceğim sizlere, tabiki siyah yine başrolde ama napiimm elimde değil giymemek...:)






Mont; Koton
Çizme; DKNY
Kazak; Batik
Pantolon; H&M
Çanta; Michael Kors

Bazen sade bir kazak ve pantolon en rahat, en sıcak kıyafet olabilir soğuk günlerde... Bu da benim  en sevdiklerimden.. bordo ve siyah birarada... Umarım sevmişsinizdirr... Öpüyorum herkesii:))


2 yorum:

  1. lovely outfits!
    by the way I`m learning Turkish now, so it`s so interesting for me to read your blog;)

    hope you'd like to visit my blog;)
    http://yuliasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. thank u for reading... hope u learn Turkish soon...:)

    YanıtlaSil