13 Kasım 2012 Salı

Day 13 - Peplum???


"Peplum"un anlamı seksi, çekici; ama birazda çocuksu olmalıydı bence sözlüklerde... Çoğu kişinin 1-2 sezondur yeni yeni duymaya başladığı bir trend olan peplumun kökeni aslında 1940'lara kadar dayanıyor, 1980 yıllarında tekrar dönüş yapan peplum bizim çağımıza da ayak uydurmuş gibi duruyor :) 2012 İlkbahar/Yaz sezonunda görmeye başladığımız peplum trendi, kışa da uyum sağlayacağa benziyor... Kazaklardan, montlara kadar her yerde bir peplum çılgınlığı görebilirsiniz.. Ben şahsen çok ama çok seviyorum özellikle elbiselerde... topuklu ayakkabıyla seksi altına giyeceğiniz bir babetle şirin bir havaya anında girebiliyorsunuzz... Henüz peplum bir parçanız yoksa kesin alın! 1 tane de olsaa dursunn dolabınızdaa.. Sadece bir tavsiye :)



Ben kırmızı skinny kotumla giymeyi tercih ettim siyah peplumumu :) ama tabii altına istediğiniz renk skinny giderdi bence... tayt da güzel bir çözüm olabilirdi :)

KIRMIZI KOT; H&M
SİYAH PEPLUM; H&M
ÇİZME; ZARA (ESKİ SEZON)
ÇANTA; MİCHAEL KORS

Bir de yurtdışında arm candy de denilen kolunuzu bir sürü bilezikle donatmak demek olan trende de bayılıyorum... Benimki az oldu tabii yapılacaksa şöyle bir 6-7 bilezikle olması gerekir :) Onu da yapacağım hiç merak etmeyinn .. Öpüyorum şimdilikkkkkk Görüşürüzzz..:)

-----------------------------------------------------

I saw that I had alot of readers all around the world so I decided to write in English too....

Today I decided to wear peplum... I love the trend so much... I mixed my peplum with red hot skinny jeans and long winter boots but of course you can wear it with any colour skinny jeans or booties I guess or  leggings can be the solution :) I also love making arm candies... so much fun but it's hard to combine the right ones... Actually an arm candy must have 6-7 bracelets but I have only 2 today but I'll get there dont worry :) Thank u for reading me and please leave a comment.. it means so much.. Love and kisses....


-------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder